Livrarea in Romania:

Livrare oriunde in lume

Aproape de tine, cu tinute elegante si senzuale, oriunde in lume.

Suntem aproape de tine si depunem toate eforturile ca tinuta pe care ai ales-o sa ajunga la tine in maxim 48 de ore.

Daca iti doresti sa primesti coletul a doua zi lucratoare, recomandarea noastra este efectuezi comenzile inainte de ora 16.00.

Eleganta nu are granite. Ne-am ganditt ca tu ai putea locui in alta tara decat Romania si iti trimitem comenzile si in strainatate. Mai jos gasesti lista tarilor catre care livram produsele FashionNella si preturile estimative.

Livrari FasionNella Gratuita

Parteneri livrari:

Curierat rapid: DPD CURIER

Posta Romana – 3-5 zile

 

Livrarea in Romania:

Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid cu DPD si 3-5 zile lucratoare prin Posta Romana.

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.

Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este recomandat sa depui comanda pana in ora 16:00. Inaintea finalizarii comenzii te rugam să alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta.

 

Livrarea internationala: