Site-ul www.fashionnella.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii SC AGP PRIXBAS SRL, denumita in continuare FashionNella. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.fashionnella.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

FashionNella isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Fashionnella.ro  comercializeaza  haine de dama prin comenzi online si telefonice. Toate informatiile continute pe fashionnella.ro  au rolul de a prezenta produsele si de a facilita efectuarea de comenzi catre clienti.

Accesarea, navigarea, deschiderea unui cont si efectuarea de comenzi pe site-ul Fashionnella.ro reprezinta acceptarea de catre tine a tuturor termenilor si conditiilor, asa cum sunt descrisi in continuare.

Intrucat prezentii “Termeni si conditii” produc efecte legale si pentru ca ne dorim sa fii informata corect, te rugam sa citesti cu atentie  textul  integral.

 

Produsele:

Produsele comercializate de Fashionnella.ro sunt produse noi, ambalate de fashionnella.ro si care sunt livrate cu factura fiscala, conform legislatiei in vigoare, in limita stocului disponibil. Din acest motiv, ne rezervam dreptul sa nu operam si sa nu livram comenzile pentru produsele care nu se mai gasesc in oferta prezentata de fashionnella.ro.

Imaginile publicate pe site reprezinta fotografii ale produselor reale si au rolul de exemplificare. Imaginile nu pot reda toate caracteristicile articolului real, din acest motiv produsele livrate pot diferi de imaginile existente pe site (mici diferente privitoare la culoare sau aspect). De asemenea, pot interveni diferente de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate pe site.

In limita legislatiei in vigoare, ne exoneram de orice responsabilitate in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului referitor la produse de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Fashionnella.ro nu este raspunzatoare pentru comisioanele percepute de terti pentru efectuarea platii produsului.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul (text, imagini si video), descrierile si denumirile sunt proprietatea intelectuala a fashionnella.ro, a colaboratorilor sau a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.

Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietate intelectuala a companiei noastre Fashionnella  si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea dreptulrilor de autor ne puteti contacta pe contact@fashionnella.ro.

Conciliere interna:

 

Depunem toate eforturile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile fashionnella.ro. In cazul in care, totusi exista probleme referitoare la o comanda, suntem aici sa le rezolvam prin conciliere directa. Te rugam sa ne contactezi pe

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client. „

 

Astfel, te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi, telefonic la 0741133498  sau  prin email la contact@fashionnella.ro , apoi sa ne trimiti produsul ca acesta sa ajunga la sediul firmei FashionNella in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care tu ai primit coletul.

Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil si sub rezerva  ca acesta sa indeplineasca conditiile de retur.  Astfel, produsele returnate vor fi acceptate doar cu eticheta intacta, factura in original si  fara semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de Fashionnella.ro, nu se returneaza, cu exceptia  produselor care prezinta defecte de fabricatie.

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia schimbul de marimi sau produse.schimbul de marimi se face doar prin curier rapid si se percepe taxa de 15 lei!  Pentru re-expedierea prin curier  percepem taxa de transport aferenta.

Beneficiezi de retur gratuit doar in cazul on care doresti returul banilor si nu schimb de produs!

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de  3  zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului sau prin posta, la adresa  din cartea de identitate.

Iti rambursam integral contravaloarea produsului , FashionNella.ro nu suporta  costurile suplimentare aparute din diferenta de standard de livrare.

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

 

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important  sa respecti  instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului. Aceste instructiuni sunt specifice produsului tau si trebuie sa le citesti si sa le urmezi pentru nu-l deteriora.

Iti respectam dreptul la garantie potrivit legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, asadar Fashionnella.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele pe care le comercializeaza.

Pentru ca ne dorim o relatie corecta cu tine si  ne aliniem reglementarilor europene  privind protectia consumatorilor, Magazinul Fashionnella.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.  Astfel,  stii ca site-ul este verificat de catre o terta parte si indeplineste o serie de standarde minime pentru un site de comert electronic.

 

 

 Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

 

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita.

.

 Date cu caracter personal:

Website-ul Fashionnella.ro este deținut și operat de către S.C. AGP PRIXBAS S.R.L., cu sediul social in: Bacau, str Gheorghe Glod, nr.30, inmatriculata la Registrul Comertului sub J4/289/2018, Cod identificare fiscala: 38911807, tel.0741133498. Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedback-ul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati pe e-mail contact@fashionnella.
Prin aceasta, FashionNella.ro are obligatia  sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine.

Aceasta masura este conforma cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform articolului 12 (c) al Legii nr. 677/2001, orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

In calitate de utilizator al Fashionnella.ro ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si  semnata  pe care o trimiti  prin servicii postale  la adresa societatii SC AGP PRIXBAS SRL, str. Gheorghe Glod, nr.30, Bacau, Romania sau prin e-mail pe adresa: contact@fashionnella.ro. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.fashionnella.ro trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi  urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, cod postal, data nasterii, sex, telefon, username, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, vom utiliza datele tale personale exclusiv pentru:

-comertul online;

-transmiterea prin e-mail a ofertelor noastre precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea noastra;

-organizarea de concursuri. 

Prin bifarea casutei  ,,Aboneaza-te la newsletter”  din formularului care este pe site, iti exprimi acordul ca  FashionNella  sa trimita pe adresa ta de email materiale publicitare.

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre S.C AGP PRIXBAS SRL scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor. Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

-firmelor de curierat (DPD CURIER/ALLPACKA/Postei Romane care va asigura livrarea produselor);

-de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti precum procesatorul de carduri E-Commerce in cazul platilor cu cardul.

 

FashionNella nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.