Cine suntem noi: FashionNella?!

 

Cine suntem noi? Inca din anul 2018, am pășit timizi dar cu perseverenta si mult optimist pe piata online, din dorinta de a ajuta doamnele, tinerele, si femeile moderne sa economiseasca timp in cautarea ținutei perfecte!

La noi găsiti o gama restrânsa de rochii elegante, de zi, sportive, seturi mamă-fiică si diferite ținute sportive! Ne-am gândit sa venim si in ajutorul viitoarelor mămici, cu putinele modele de rochii de gravide, sarafane, pantaloni speciali creati pentru burtici care sa ofere lejeritate dezvoltarii bebelușului in burtică.

Suntem la început de drum, dar cu ajutorul vostru vom reuși sa aducem cât mai multe modele noi, preferate de voi, dupa dorințele si cautările voastre!

Cum a inceput Povestea FashionNella??

In urma unui vis a luat naștere compania FashionNella! Un vis ce doar in cateva zile s-a realizat!

Fiind o mare iubitoare si pasionata de ținute elegante, rochii office, si un mare fan al cumpărăturilor online, ne-am gândit să ne deschidem propriul magazin online pe numele FashionNella! Tot ceea ce facem, lucrăm cu pasiune si mult devotament pt a ne vedea clienții cât mai mulțumiti si fericiți!

Ne plac lucrurile de calitate, de aceea aducem tot ce e mai bun pentru voi, de branduri inalte si cunoscute cum ar fi PerDonna, MissGrey, PerlaDonna, Koki – ateliere de creație in România!

Știm ca, si bugetul este limitat, de aceea la noi găsiți produse de calitate la prețuri foarte mici!

Acestea fiind spuse, Va așteptam la shopping!!!